OM OSS

OM TV ØSTFOLD

TV Østfold er en lokal mediekanal som holder til i Østfold. TV-eventyret startet i 1992 med TVHalden og har siden hatt en god forankring blandt våre trofaste seere. 2017 byttet vi navn til TV Østfold. Vi jobber ideelt og er en entusiastisk gjeng som vil at alle som bli bedre kjent med sitt nærmiljø gjennom tvruta.

Vi legger vekt på å ha en lav terskel og være for alle. De fleste av programmene er laget av en liten entusiastisk og idealistisk stab. Dugnadsinnsatsen er høy og gleden i å gjøre noe for nærmiljøet er viktig. Det er mange ildsjeler her. TV Østfold har alltid invitert seerne til å lage sine egne programmer.

Det hele startet i Halden, på analog kabel, med sendinger fra Os Allè 3 hvor Solradio'n hadde sine flotte lokaler. I dag sender vi på kabeltv og direkte på nett. Kanalen het før TV Halden, men har skiftet til et mer dekkende navn for vårt sendeområde.

TV Østfold har hele tiden vært på farten for å dekke alle mulige arrangementer i distriktet. Tilbakemeldingene har vært gode og positive, og 1000-vis av Østfoldinger har gjennom årene deltatt på på vår kanal.

tvokanal_webfoto


Kanalen er kjent for kommunestyreoverføringene, der det går varmt for seg. Også kjøreturene rundt i distriktet med Steinar og Kjetil er er meget poppis program å få med seg. Ellers sender kanalen mye stoff fra sport og kultur. I dag er det programmet Rett på, hvor vi inviterer alle til en prat i studio. Programmet sendes hver uke.

TV Østfold inviterer alle til å delta med innslag og programmer. Ønsker du å vise noe til folket er det bare å ta kontakt. Både redigert og uredigert materiale mottas.

I tillegg til studio i Halden og Fredrikstad, samarbeider vi også med TV Bussen. Vi har nå mulighet til å dekke alt fra små til store konserter, idrettsarrangement, storkjermproduksjon mm. direkte på kanalen eller der hvor det måtte passe ved hjelp av avansert og mobilt flerkamerautstyr.

tvokanal_webfoto
3

LOKALE HISTORIER

TV ØSTFOLD bidrar til at lokale historier og begivenheter kan nå ut til lokalsamfunnet.

Kultur og samfunn

Vi ønsker å være tilstede på de fleste arenaer for å formidle hva Østfold formidler. Delta på kanalen med temaer inne kultur og samfunn

Sport og underholdning

Underholdning er viktig og det ønsker vi å formidle i hele fylket. Vi gir idrettslagene mulighet til å sende på vår sendeflate.

Debatt og politikk

Politisk debatt er svært viktig. For oss er det viktig at den er sann og reell. Følg med på være debatter og politiske innlegg.

Livssyn og etikk

Livssyn er en overordnet, felles og egen benevnelse om det et menneske tror. Programmene fra eksterne produsenter viser noe av dette.

4
fb_ikon
youtube_ikon
mail_ikon