Bestill mat direkte til arbeidsplassen som iverksetter innovasjon

Noen kvelder blir senere enn andre på jobben. Da er det tilfredsstillende at man enkelt kan bestille mat fra kontoret og få det direkte levert på døren. Man er midlertidig alle forskjellige typer mennesker med forskjellige typer jobb. Man kan for eksempel ha en jobb som krever mange timer med hardt arbeid hver dag. Man kan også være et type menneske som liker å iverksette. Det vil si at man befinner seg på en arbeidsplass som det nesten er vanskelig å forlate hver dag. Dette er fordi man driver en virksomhet som motiverer de ansatte til å skape marginer. Uavhengig av hva det gjelder, så er det viktig å tilføre kroppen energi. Just Eat er en take away kjede som tilbyr hva enn man kunne ønske seg.

 

Bestill mat direkte  til kontoret med Just Eat

Take Away fra Just Eat er en kjapp og lettvin måte å få levert en deilig middag til kontoret. For det første så slipper man å lage maten selv. For det andre så trenger man ikke å vaske opp etter maten. Matkjeden har et bredt sortiment av matkategorier å velge imellom. Deriblant kan man gå for en klassisk og real kebab. Med Just Eat kan man få levert rykende pitabrød fylt med friske grønnsaker og saftig kjøtt. Man kan også toppe det hele med en god dressing eller velge å gå for en kjøttfri variant. Det er en fleksibel måte å bestille middag på, da man har mange forskjellige alternativer å velge imellom. Det eneste man trenger å gjøre er å skrive inn sin adresse på nettsiden og å trykke på kategorien for kebab. Dermed vil nettsiden generere hvilke restauranter som ligger i nærheten og fremlegge de enkelte tilbudene de byr på. For å se de ulike tilbud og restauranter, så se mer her.

 

Jobben som iverksetter

Mange velger å bli værende lenge på kontoret, fordi de har en jobb som både er  inspirerende og inkluderende. Det kan for eksempel være en organisasjon med en relativt flat kultur – det vil si hvor hver enkelt medarbeider får muligheten til å bidra aktivt med egne ideer og kompetanser. Et eksempel på en slik virksomhet er http://www.smart-web.no/. Dette er en aktiv virksomhet som driver med e-handel. De hjelper vanlige mennesker med å kunne opprette en egen nettbutikk i løpet av få minutter. Organisasjonen er hardt arbeidende for å kunne gjøre jobben enklere for kundene. Til tross for at det derfor kan bli sene kvelder på kontoret, så har den flate organisasjonsstrukturen sikret at de ansatte synes det er morsomt å komme på arbeid. Deres ønske er å skape en fin tone mellom arbeidslivet og privatlivet. Derfor så byr dette på fleksible arbeidstider, slik at man vedlikeholder drivkraften og tilpasningsevnen innad i virksomheten.

 

Målet for SmartWeb er å videreutvikle seg hele tiden for å kunne bli dyktigere på det de driver med. Blikket er rettet strategisk fremover, men det skal samtidig være gøy å komme på arbeid hver eneste dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *