Velg riktig pakke hos GNP Energy

GNP Energy sin ambisjon er å ha markedets beste kundeservice. I tillegg så ønsker de å opprettholde fokuset på lave strømpriser for å holde kundene fornøyde. De tilbyr ulike pakker, alt til enhver smak. Her får du mer innblikk i hva de ulike pakkene inneholder. På den måten kan du finne frem til hvilken variant som egner seg best for deg personlig.

Folkepakka

Med folkepakka så får du en god strømavtale. For det første, så reduserer den pris svingninger via deres flytende CO2 priskampanje. For det andre så unngår den pris stopper. Pakken er nemlig en forvaltningsavtale, hvor Oslo Kraft driver prissikring av strøm ut i fra markedssituasjonen. Dermed holder prisen seg på et forutsigbart og stabilt nivå. Prisen forekommer som en månedlig betaling på faktura. Dette kan enten gjøres via post, epostfaktura, eFaktura eller Avtalegiro. De tre sistnevnte er en god løsning, da det ikke inkluderer noen form for fakturagebyr. Folkepakka har ellers ingen bindingstid. Dette er en god fordel for deg som kunde. Du er ikke bundet til å opprettholde avtalen, dersom det viser seg at den ikke egner seg for deg. I tillegg har folkepakka det som kalles for Fornøydgaranti. Dette betyr at dersom du ikke fornøyd med avtalen, så får du tilbake fastleddet for opptil 6 måneder.

Huspakka

Dersom du ønsker å ha kontroll på strømutgiftene så vil Huspakka være et godt alternativ. Da betaler du en fast månedspris på 699 kr for hele ditt strømforbruk. Dette inkluderer et årlig strømforbruk på 25 000 kWh. Det baserer seg på et forventet årsforbruk. Avtalen faktureres forskuddsvis. Det er heller ingen fakturagebyr for denne avtalen, dersom man foretar seg via internett. Har du et ekstra stort strømforbruk og vil unngå eventuelle overraskelser, så er dette  den perfekte pakken for deg. På samme måte som med folkepakka, så har huspakka heller ingen bindingstid dersom ingenting annet er avtalt.

Leilighetspakka

Til sist så skal leilighetspakka benevnes. Her betaler man en ordinær månedspris på kun 399 kr for strømforbruk. Prisen inkluderer et årlig strømforbruk på opptil 12 000 kWh. Pakken egner seg godt for den litt mer fattige student. I tillegg så benytter en student seg nok av mindre strøm enn en hel familie. Pakken har heller ingen bindingstid, på samme måte som de to ovenstående pakkene. Dette er en god fordel. En annen fordel er at leilighetspakka inkluderer 50 % avslag på ordinær pakkepris de første 3 månedene. Det er en god start på avtalen, hvis man ellers prøver å spare litt penger. Les mer på GNP Energy sin hjemmeside for å få mer info om de ulike pakkene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *