Velg den riktige TV-benken

Det siste tiåret har flatskjerm på veggen vært en boligtrend. Midlertidig har TV-benken gjort et kraftig comeback i de nylige årene. Det er ikke kun et funksjonelt bordmøbel men det kommer også i flotte kvalitetsmaterialer. Det kan skape en helt egen stil i stuen, hvilken en flatskjerm på veggen ikke får til. Her får du noen gode tips til å finne en stilsikker TV-benk til din bolig.

En TV-benk har mange funksjoner

TV-benken er ikke kun være et bord som fjernsynet kan stå på. Det er også et ekstra oppbevaringssted til annet utstyr. Dette kan være alt fra spill og filmer, til bøker og tekstiler som ikke har noe med et fjernsyn å gjøre. Den ekstra plassen får man uansett.

Det er også viktig å velge en TV-benk som harmoniserer med resten av rommet. Hos unoliving.no tilbyr de TV-benker i forskjellige farger, stiler og former. Man kan for eksempel gå for en TV-skjenk med doble dører. Eller man kan finne en reolpreget TV-benk, hvor man kan plassere bøker og kasser. Ved å klikke her, så kan du utforske de utallige mulighetene som hjemmesiden tilbyr. Ta en ordentlig titt og finn TV-benken som passer best for deg.

Finn riktig farge, materiale og form

Når du skal finne den riktige TV-benken til din stue, så skal du tenke igjennom hva som representerer din stil. Er du den moderne typen som liker proporsjonale silhuetter og rene materialer? Eller er du mer retropreget, som liker et røffere materiale med hint av hybride tendenser?

Det er også viktig å evaluere om du ønsker å ha en iøynefallende TV-benk eller ei. Dersom du har hvite vegger og går for et hvitt TV-bord, så vil møbelet bli mer usynlig i rommet. Om du motsetningsvis ønsker å ha et mer synlig TV-bord, så kan det vært lurt å velge et mørkt TV-bord. Det vil skape en visuell helhet med den hvite veggen som kontrast.

Når det kommer til materiale, så kan man for eksempel velge en TV-skjenk i tre med særegne utskjæringer. Dette vil skape et retropreget inntrykk av rommet. Dersom man ønsker å skjule elektroniske apparater, så kan man velge en TV-benk med stoffront.

Til sist så kan man også velge en TV-benk med eller uten bein. Uavhengig av om du ønsker et stort eller lite bord, så vil det skape en visuell forskjell. Et TV-bord med bein vil gi et luftig inntrykk. TV-bordet uten bein vil være mer stabilt og skape en mer massiv effekt i rommet. Derfor er det viktig å ta til betraktning hvorvidt du ønsker et TV-bord med eller uten bein. Det hele handler om hva slags boligstil du foretrekker og hvilke visuelle elementer du ønsker å fremme i din stue.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *