Ta vare på ditt baderom for å unngå fremtidige kostnader

Når du dusjer, så er det viktig med avskjerming. Dette hindrer at vannet flyter ut over hele baderomgulvet. For å få avskjerming i dusjen, må du sette opp et dusjhjørne eller dusjvegger. Det sikrer vedlikeholdelse av badet og at du er i stand til å forlate det i full presentabel stand. Derfor skal du investere i et baderom av god kvalitet. Det hindrer unødvendig renovering av baderommet på grunn av oversvømmelse, da dette kan føre til påfølgende kostnader.

Skal du dusje i hjørnet?
Dusjhodet er som regel plassert i et hjørne i baderommet. Dette er en fordel, da man kan sette opp dusjvegger hertil. Dette er en enkel prosess å montere på egenhånd. Det er raskt, lettvint og hindrer at vannet sprer seg utover baderomgulvet.

Dersom du ikke har noen form for avskjerming når du dusjer, kan dette påføre skade på andre baderomsmøbler. Fuktighet gir en dårligere tilstand på både gulv og møbler, hvilket forkorter baderommets levetid. Derfor bør du investere i å sette opp dusjhodet i et hjørne. Det vil som nevnt gjøre prosessen mer lettvint med å sette opp egne dusjvegger. I tillegg sikrer det at et baderom lever lenge.

Du kan designe dusjhjørner på flere ulike måter for å bevare harmonien i rommet. For det første kan du velge å sette opp en eller to dører omkring dusjhjørnet. Da kan du entre dusjen fra den vinkelen du måtte ønske. Dette egner seg best for dusjhjørnet som har en rett 90 graders vinkel. En annen mulighet er å innrede baderommet med et buet dusjhjørne. Dette er både plassbesparende, samt skaper det et særegent preg over baderommet. Bauhaus tilbyr profesjonell hjelp til å velge det beste alternativet.

Dusjvegger er et fornuftig valg
Det er ikke alle baderom som er egnet for dusjhjørner. I relasjon til dusjvegger, så er dette en fornuftig løsning man uansett bør evaluere. Det blir kun en mer krevende prosess, dersom de skal settes opp omkring en dusj som ikke befinner seg i et hjørne. Da skal man få tak i profesjonelle fagfolk til å utføre jobben grundig.

Dusjvegger kan man få i ulike typer glass. De gir hver for seg et særegent inntrykk av hele rommet. Man kan enten velge klass i helt klart materiale, eller man kan velge den mer sotede glasstypen. Sistnevnte byr på mer trendy dekor ut ifra de seneste trendene på markedet.

Dusjkabinett er det optimale valget
Det mest fornuftige valget for å unngå vann utover baderoms gulvet, er å skaffe seg et dusjkabinett. Til tross for at er et dyrere alternativ og tidskrevende å rengjøre, så hindrer det unødvendige skader på badeværelse. Dette vil påført enda større kostnader i det lange løp. Et dusjkabinett isolerer vannet fra å sprute utover flisene og andre møbler i rommet. I tillegg så gjør det boligen mer attraktiv, dersom du ønsker å selge den på et fremtidig tidspunkt. Dette er fordi en potensiell kjøper vil være positiv til at baderommet kommer i topp tilstand uten eventuelle lekkasjeskader. Du kan finne et dusjkabinett her til din bolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *