Hastverk er lastverk

I en hektisk hverdag der alt går i høyt tempo og alt skjer samtidig er det lett å sluntre unna med maten. Du har kanskje ikke tid til å stå på kjøkkenet og diske opp en middag for hele familien, eller du må jobbe overtid og vil ha noe enkelt og godt, uten å gå ut av døren. Det har bitt mer vanlig å benytte seg av take away eller hjemlevering når det kommer til alt fra å nyte lunsjen eller innta middagen, når du enten ikke har muligheten eller ork til å lage det selv. Hverdagen krever kjappe løsninger, men kjappe løsninger behøver slettes ikke å være dårlige løsninger.

Det enkle, er ofte det beste

Sulten og dårlig tid er en dårlig kombinasjon. Ofte tar vi raske løsninger og istedenfor å ha fokus på gode og smarte valg. Vi stopper på en bensinstasjon og stapper i oss to pøler i brød, en cola og en bolle med rosiner, for å spare tid før vi haster videre til neste steg på agendaen. Men etter en halvtime når alt er puttet ned på høykant og du er på vei videre, angrer vi ofte på avgjørelsen. Det var kanskje ikke den middagen du hadde sett for deg. Kanskje føler du deg allerede sulten etter kort tid, for det enkle valget du tok ikke gav deg nok næring for at du skal gå for full maskin i mange timer til.

Dårlig tid, trenger ikke å resultere i dårlige løsninger

Ofte handler stress, mas og kjas med at vi tar dårlige valg, som er enklere for oss å ta der og da. Det er derfor www.just-eat.no har utviklet en app som gjør det enklere for deg, som av ulike årsaker, ikke ønsker å bruke tiden i dag til å reise til butikken, handle og lage middag selv. I appen finnes det mange ulike restauranter med forskjellige utvalg å velge imellom, alt fra sushi, pizza, vegetarmat, tapas, sunne og mindre sunne måltider. Det er derfor enkelt for deg å velge hva slags mat du ønsker, bestille, betale og velge om du vil ha maten levert på døren din, eller om du vil hente den selv. Enkelt, trygt og raskt. Appen gir deg en fin oversikt over alle restaurantene som ligger inne i systemet og kan enkelt sende din bestilling helt etter dine ønsker og behov. På denne måten skaper det en mer trygghet og sikkerhet hos deg som forbruker, og du blir garantert mett og fornøyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *