Finn inspirasjon til ditt nye bad

Når du skal i gang med å innrede ditt nye bad, er kun fantasien som setter grenser. Badet er det rommet hvor du både starter og avslutter dagen, og det kan derfor være en god idé å tenke litt lengere, enn at det kun skal være et pent rom med fliser og innredning. Det er nemlig ikke så mye som skal til for at badet ditt får et personlig uttrykk, og som garantert vil gi deg en god start på dagen.

 

Et personlig bad

Hva som gjør badet ditt personlig, vet du best selv. Det kan være den gamle vasen etter bestemor, et bilde du er veldig glad i, eller en farge som vekker gode følelser hos deg. Uansett hva det er, bør du bruke de små detaljene som gjør at nettopp ditt bad blir spesielt, unikt, og dermed skaper den gode stemningen. Det er heller ikke størrelsen på badet ditt som avgjør om du kan gjøre det personlig eller ikke. De personlige tingene du putter inn på badet, trenger ikke være store for å skape en effekt og verdi. Eksempler på mindre ting kan være et speil, små knagger, bilder, håndklær i din yndlingsfarge, hvor alt er med på å skape ditt personlige preg.

 

For å skape ro og en god stemning kan det være en god idé å skjule ting som tannbørster, toalettpapir og vaskemidler, og putte disse i skap eller skuffer, da det finnes mange smarte oppbevaringsløsninger. På denne måten blir badet mer diskret og du skaper mer harmoni og ro, både når du står opp og når du går i seng.

 

3 innredningstips til ditt nye bad

I tillegg til å gjøre badet ditt personlig, kan du også velge et overordnet tema for badet. Skal det være mørkt, lyst med naturelementer eller fargerikt? Det er utallige muligheter du kan velge blant, så ta gjerne en titt på nytt bad for å få inspirasjon og idéer, da det alltid er smart å gjøre litt ekstra undersøkelser før man setter i gang et slikt prosjekt.

 

  1. Velvære på badet

En enkel måte å få badet til å uttrykke velvære, er å kjøpe noen lekre håndklær, som eventuelt matcher de produktene du bruker eller annet tilbehør du har stående fremme. Det vil hjelpe deg til å holde en gjennomgående stil. Elementer fra naturen kan også brukes, og man kan enkelt finne et stykke rustikk tre eller noen fine skjell på stranden.

 

  1. Sterke farger

Har du et lyst bad og ønsker å piffe det opp litt ekstra, kan du bruke noen sterke farger. Du kan for eksempel ha samme farge på såpedispenseren som på håndklærne og toalettbørsten. Den dagen du blir lei, er det derfor enkelt å skifte dem ut, og du har heller ikke pådratt deg de store kostnadene.

 

  1. Et større, men ikke for stort oppussingsprosjekt

Hvis du gjerne vil pusse opp badet ditt uten at det tar helt av og koster skjorta, kan du tapetsere en eller flere vegger. Dette er en billigere og tøffere mulighet, og du får garantert satt ditt personlige preg på badet ditt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *